Diensten

Service dienst

Als onafhankelijk leverancier kunnen we alle service-providers in intern transport van dienst zijn bij het leveren van Carer vorkheftrucks. Door deze opzet zal het totale leveringsprogramma van de serviceprovider op het gebied van elektrische vorkheftrucks compleet zijn.

De diensten van Carer Lifting Solutions bestaan uit het leveren van kennis en vaardigheden voor het onderhoud en service van Carer heftrucks. Door een landelijke dekking en een 24/7 service kunnen wij een optimale support garanderen.

Voor product support kunt u contact opnemen met dhr Rick Boerema.

Onderdelen

De onderdelen voorziening heeft één van de hoogste prioriteiten bij het leveren van prestaties bij speciale en zwaar electrische heftrucks. De inzet van Carer heftrucks is voornamelijk op locaties waar stilstand minimaal moet zijn om het bedrijfsproces niet te verstoren.

Om de stilstand te minimaliseren hebben we een onderdelenmagazijn in Hoogvliet. Hier vandaan worden de snel lopende onderdelen en kritieke onderdelen op voorraad gehouden. Indien onderdelen niet voorradig zijn, kunnen die vanuit Italië binnen 24 uur in Nederland zijn.

Om de storingen en stilstand zo snel mogelijk op te kunnen lossen wordt continu gestreefd naar een correcte onderdelen voorraad.

Voor onderdelen kunt u terecht bij dhr. Reinier Vervloet,

Advies voor verhuur & verkoop mogelijkheden

Bij het zoeken naar oplossingen kunt u gebruik maken van de kennis en vaardigheden van Carer Lifting Solutions. Deze kan ter plaatse de mogelijkheden toe lichtten waarbij u samen tot een oplossing kan komen.

Voor korte termijn kunnen wij u van dienst zijn vanuit onze verhuurvloot, voor lange termijn kunnen wij u na advies op maat een oplossing bieden.