Een nieuwe dealer: uitbreiding van het verkoopnetwerk van Carer in Duitsland uit.

Het netwerk van Carer-dealers in Duitsland wordt uitgebreid met de toevoeging van GS Gabelstapler Het bedrijf, opgericht in 1979, is een van de belangrijkste dealers van de Hyster & Yale-groep en kan terugkijken op 40 jaar ervaring op het gebied van logistiek en material handling.

Met een vloot van 380 verhuurmachines kan het voldoen aan de behoeften van vele klanten, die voornamelijk actief zijn in de Duitse auto-industrie. Dit aspect geniet ook de voorkeur van de geografische ligging; het hoofdkantoor bevindt zich in het hart van Nedersaksen, in een van de regio's waar 4 grote Volkswagen fabrieken staan. GS-Gabelstapler koos voor de elektrische vorkheftrucks van Carer om de verhuurvloot uit te breiden met meer zware electrische machines.

De behoefte van haar klanten in de auto-industrie om zware ladingen te verplaatsen, bracht het topmanagement van GS Stapler ertoe om voor de Carer F80HD2 te kiezen, die ruim voldoende was om aan de eisen van de Duitse klanten te voldoen. De Carer vorkheftrucks F80HD2 (heavy duty versie) zijn ontworpen voor lange werkdagen met zeer hoge prestaties en hebben een nieuwe vooras die een betere energie-efficiëntie mogelijk maakt en een besparing heeft van meer dan 25% in de VDI-testcyclus. Dankzij de nul graden stuuras hoek, de opmerkelijke compactheid en het maximale comfort van de rijpositie, zijn deze heftrucks geschikt voor veel toepassingen, zelfs in krappe ruimtes. Technisch gezien zijn ze uitgerust met twee hogesnelheid aandrijfmotoren met 15 kW en een hef motor met 45 kW. Ze bereiken een maximale rijsnelheid van 20 km/u en een hogere acceleratie dan heftrucks met dieselmotoren. De positie van de 96 Volt-1475 Ah-accu tussen de wielen maakt een snelle en gemakkelijke wisseling vanaf de zijkant mogelijk, wat het wisselen veiliger maakt. De mogelijkheid om de parameters van de truck in te stellen op een geavanceerd multifunctioneel display maakt het ook mogelijk om de machine-instellingen aan te passen aan de toepassing en/of wens van de chauffeur.

"Voor Carer is GS Gabelstapler een mooie aanvulling op het dealer netwerk, zegt Rodolfo Santamaria, Area Sales Manager bij Carer Duitsland. "Ik heb zelden zo'n goed georganiseerde en professionele dealer gezien. Ik kijk erg uit naar een lange en succesvolle samenwerking!”