Carer levert nieuwe heftrucks aan reeds 30 jarige relatie in bierbrouwerij

Carer Lifting Solutions heeft zeven nieuwe Carer Z40H2 elektrische heftrucks geleverd ten behoeve van het handelen van pallets gevuld met o.a. bierkratten.

De relatie tussen Carer en de bierbrouwerij is tot stand gekomen in 1989 met de insteek om elektrische heftrucks in te gaan zetten ter vervanging van brandstof aangedreven heftrucks om hiermee vervuiling te voorkomen, CO2 uitstoot te reduceren en kosten te besparen op energie. Door de jaren heen zijn de modellen aangepast naar de wensen van de chauffeurs wat geresulteerd heeft in het laatste model, de Carer Z40H2

In totaal worden er dit jaar 19 Carer machines ingezet om het intern transport te verzorgen in het magazijn.

Carer Z40H2 

De Carer Z40H2 heftruck is uitgevoerd met een hoge zit waardoor goed zicht ontstaat om door het magazijn te kunnen manoeuvreren. De hoog gelegen tiltcilinders en speciaal gebouwde “multi pallethandlers” zorgen ervoor dat er 4 pallets tegelijk kunnen worden verreden. Daarnaast zorgt de hoge voltage van de batterij, 96 Volt, ervoor dat de machine gemakkelijk een werkshift mee kan gaan. De batterijen kunnen zijdelings gewisseld worden in het accu laadstation.

Door de korte bouw van de heftruck zijn de gangpaden smal en worden schades tot een minimum beperkt.

Kortom, de Carer Z40h2 is de ideale en duurzame oplossing voor de bierbrouwerij!